ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

Дмитро Кисельов протримався у Facebook лише кілька годин

За недовгий час рахунок образливих коментарів пішов на сотні

Дмитро Кисельов протримався у Facebook лише кілька годин
Дмитрий Киселев

Російський телеведучий Дмитро Кисельов видалив свою сторінку в соціальній мережі "Фейсбук" через всього кілька годин після того, як її завів.

Зараз сторінка з адресою facebook.com/dmitry.kiselev.ru недоступна.

Напередодні ввечері Кисельов підтвердив "Коммерсанту", що ця сторінка є його особистим обліковим записом у "Фейсбуці" і що він збирається також завести собі твіттер і Instagram.

"Відразу попереджаю, що за нецензурщину, включаючи модифіковані слівця, баню відразу і без попередження. Бажаючы борсатися в багнюці можуть робити це в іншому місці. І точно без мене. Поїхали!" - написав Кисельов у своєму першому пості в фейсбуці, повідомляє "Бі-бі-сі".

Однак, за спостереженням відомого блогера Рустема Адагамова, всього через кілька годин рахунок "образливих і глузливих коментарів" на адресу Кисельова пішов на сотні, і аккаунт телеведучого без додаткових оголошень був видалений.

Дмитро Кисельов веде на каналі "Россия" щотижневу підсумкову пропагандистську програму "Вести недели". У червні Кисельову і його програмі вручили національну телевізійну премію ТЕФІ-2015.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram