ГоловнаПолітика

Луценко: БПП має кандидатів на посаду прем'єра

Політик анонсував переформатування уряду восени.

Луценко: БПП має кандидатів на посаду прем'єра
Фото: 24.ua

Голова Блоку Петра Порошенка Юрій Луценко повідомив, що фракція має кандидатів на посаду прем'єра, однак відмовився називати їх.

Про це він сказав в інтерв'ю Соні Кошкіній. Луценко повідомив, що БПП подав кандидатури на посади міністрів екології та міністрів охорони здоров'я, однак фракція підтримає тих людей, яких внесе на ці посади прем'єр-міністр.

При цьому політик заявив, що виходячи восени переглянуть увесь склад уряду на підставі критеріїв моральності в політиці та професійної ефективності. Луценко не виключив, що при цьому можуть замінити і прем'єр-міністра.

"У багатьох міністерствах реформи, на жаль, лише проголошуються. Якщо і далі так триватиме, керівники цих відомств змушені будуть піти у відставку... Уряд кредитів має бути замінений на уряд інвестицій", - сказав він.

Луценко ствердно відповів на запитання, чи має фракція БПП кандидатуру на посаду прем'єр-міністра.

"Так, звичайно, має. Прийде час - назвемо (прізвище), зараз це було б безвідповідально. Зараз працює прем'єр-міністр Яценюк, який має підтримку президента і парламентської коаліції, в тому числі фракції БПП", - підсумував він.

Нагадаємо, БПП висуне свою кандидатуру на столичного градоначальника, якщо Віталій Кличко піде на вибори мера Києва не від Блоку Петра Порошенка, заявив Луценко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram