ГоловнаПолітика

Порошенко представив Москаля як нового губернатора Закарпатської області

Геннадій Москаль очолив Закарпатську ОДА замість Губаля

Президент Петро Порошенко підписав указ про призначення головою Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля замість Василя Губаля.

Про це він заявив, представляючи нового голову ОДА в Ужгороді.

"Мені було абсолютно зрозуміло, за що українські герої зі зброєю в руках воюють на Сході - вони захищають Батьківщину, вони бережуть український суверенітет, воюють за нашу незалежність... Це дуже добре зрозуміло і Геннадію Геннадійовичу Москалю, бойовому генералу, який, не ховаючись від куль, обстрілів, від бандитів, які прикриваючись тими чи іншими гаслами, шевронами, прапорами, намагалися заробляти на контрабанді, вбиваючи людей... Під час щоденних доповідей Геннадій Геннадійович показав, що під кулями, під російськими артилерійськими обстрілами можна закривати контрабанду на Луганщині, можна наводити порядок, можна не допускати свавілля і мародерства і демонструвати, що є справжня українська влада", - сказав Порошенко.

Фото: Сергей Щербина / Facebook

Він також зазначив, що призначення Москаля буде супроводжуватися очищенням усіх правоохоронних органів на Закарпатті.

"Упевнений в успіху рішучих дій Геннадія Москаля на новій посаді. Маєте повну підтримку Президента!", - підкреслив глава держави.

Нагадаємо, напередодні візиту Порошенка в Закарпатську область всі голови РДА подали у відставку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram