ГоловнаСуспільствоВійна

Біля Станиці Луганської загинули п'ять бійців (оновлено)

Військові підірвалися на розтяжці при розмінуванні місцевості.

Біля Станиці Луганської загинули п'ять бійців (оновлено)
Фото: lg.vgorode.ua

У вівторок, 14 липня, в районі Станиці Луганської загинули троє військовослужбовців, які підірвалися на розтяжці при розмінуванні місцевості, повідомляє "Інформатор" з посиланням на джерело.

Учора ввечері волонтери в соцмережах пишуть, що йдеться про бійців із Західної України, які служили у 128-й окремій гірсько-піхотній бригаді. Міліція вранці в середу підтвердила, що загинули всі п'ятеро.

"14 липня біля села Болотене Станично-Луганського району під час виконання службового завдання на вибуховому пристрої підірвалися і загинули на місці події п'ятеро військовослужбовців ЗСУ (1970, 1975, 1982, 1988, 1992 р.н.)", - заявили в ГУ МВС.

"Знову страшна звістка, знову з фронту. Сьогодні стало відомо, що під час виконання бойових завдань у районі Станиці Луганської, загинули троє військовослужбовців Виноградівського батальйону "Тиса", 128-ї ОГПБр. Серед загиблих героїв - два кадрові офіцери і мобілізований з іншого регіону. Це хлопці, які пройшли запеклі бої під Станицею та Дебальцевим. Усі вони до останнього боролися за нашу незалежність, за мир і спокій в країні", - повідомляє волонтер Михайло Роман.

Волонтер з Мукачевого Людмила Бандурчук повідомила імена загиблих, пише видання "7 днів": капітан Мелимука з Хмельницької області, старший лейтенант Михайлишин з Івано-Франківської області і солдат Ситников з Чернівецької області, старший солдат Бабко з Вінницької області та молодший сержант Загородній з Київської області.

Ще двох бійців поранено в районі Трьохізбенки унаслідок мінометного обстрілу.

Нагадаємо, що за минулу добу не було загиблих.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram