ГоловнаСуспільствоПодії

СБУ знову закликала мукачівських бійців "Правого сектору" здатися

Заступник Грицака пообіцяв об'єктивне і неупереджене розслідування перестрілки.

Служба безпеки України закликає бійців "Правого сектору", які вчора брали участь у перестрілці в Мукачевому, здатися і скласти зброю. Про це заявив заступник голови СБУ Віталій Маліков на прес-конференції в Мукачевому.

"Для запобігання подальшого кровопролиття особам, які брали участь у цих подіях, потрібно здатися і скласти зброю. Гарантуємо об'єктивне, неупереджене розслідування. На даний час порушено та здійснено досудове розслідування у двох кримінальних справах, одночасно проводиться 15 обшуків", - заявив Маліков.

Він додав, що "часу у них вже немає, вони давно мали здатися".

"Ще раз звертаюся до цих людей: прийдіть і здавайтеся, це буде і для вас, і для людей найкращим виходом з цієї ситуації", - заявив Маліков.

Нагадаємо, що напередодні в Мукачевому сталася перестрілка за участю бійців "Правого сектору", міліції та охорони нардепа Михайла Ланя. У результаті загинули 3 людини (дві з "Правого сектору" і один цивільний), поранено ще чотирьох цивільних, шість правоохоронців і чотирьох "правосеків". Прокуратура Закарпаття назвала перестрілку терактом.

Бійці ПС, які брали участь у перестрілці, чи то забарикадувалися північніше від Мукачевого, чи то втекли в гори.

Відео - "Мукачево.Нет".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram