ГоловнаПолітика

Геращенко опублікував відео, як Мельника взяли на гарячому

Радник Авакова обіцяв трохи пізніше опублікувати повне відео слідчих дій у кабінеті Мельника

Радник голови МВС Антон Геращенко опублікував уривок відео, як на гарячому взяли скандального екс-ректора Національного університету податкової служби Петра Мельника, якого суд виправдав у справі про хабарництво.

Відповідний запис Геращенко зробив на своїй сторінці у Facebook.

"Для того, щоб у суддів апеляційного суду, правозахисників, адвокатів, журналістів та небайдужих громадян не було сумнівів, в тому що Мельника обґрунтовано підозрювали у корупції, подаю Вашій увазі низку відеозаписів, які були предметом вивчення в суді і після перегляду якиху жодної нормальної людини не було б жодних сумнівів у тому, винен Мельник у корупційних правопорушеннях чи ні", - йдеться в повідомленні.

Так, на відео знято затримання Мельника і проведення слідчих дій відразу після отримання "80 тисяч мічених гривень за "вирішення" питання про гарантований вступ до податкової Академії".

Крім цього, радник Авакова опублікував посилання на файл, в якому міститься 123 сторінки виправдувального вироку Ірпінського суду.

"Читаючи виправдувальний вирок щодо Мельника, мимоволі ловив себе на думці, що колегія з трьох суддів підробляла у Мельника адвокатами. За наявною у мене інформацією, син одного з суддів, членів колегії, закінчив свого часу податкову Академію імені Мельника, а його батьки були і залишаються у чудових дружніх стосунках з колишнім ректором", - зазначив Геращенко.

Згідно з повідомленням, повне відео слідчих дій у кабінеті Мельника займає понад дві години і буде розміщено радником Авакова трохи пізніше.

Нагадаємо, 8 липня Ірпінський міський суд виправдав екс-ректора Петра Мельника.

У ГПУ заявили, що невідкладно готують апеляційну скаргу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram