ГоловнаПолітика

Підозрюваний у корупції заступник начальника ГСУ Генпрокуратури вийшов під заставу (оновлено)

За Шапакіна внесли 3,2 мільйона гривень

Підозрюваний у корупції заступник начальника ГСУ Генпрокуратури вийшов під заставу (оновлено)
Фото: goodvin.info

За затриманого за підозрою в корупції заступника керівника Головного слідчого управління Генпрокуратури Володимира Шапакіна внесено заставу в розмірі 3,2 млн гривень, і в четвер вдень він вийшов із СІЗО.

Про це повідомляє "Укрінформ" з посиланням на Ірину Діденко, начальника генеральної інспекції ГПУ.

"Першого заступника начальника Головного слідчого управління щойно випустили з ізолятора під заставу", - розповіла Діденко.

"Інтерфакс-Україна" раніше повідомив, що гроші за Шапакіна внесли ще в середу, але він залишався в СІЗО, оскільки процедура звірки документів після внесення застави займає певний час. "Вчора ввечері його адвокат приніс платіжку, що підтверджує внесення застави, однак оскільки це було ввечері, і робочий день закінчився, адвокату сказали приходити вранці", - розповіло джерело.

Щодо іншого затриманого - заступник прокурора Київської області Олександра Корнійця - наразі інформації про внесення застави немає.

Нагадаємо, 6 липня у будівлі головного слідчого управління ГПУ затримали першого заступника голови слідчого управління ГПУ Володимир Шапакіна і заступника прокурора Київської області Олександра Корнійця за підозрою у вимаганні хабара в особливо великих розмірах. У затриманих вилучили близько 500 тис. доларів і коштовності.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram