ГоловнаПолітика

Аваков: "Треба бути готовим будь-якої миті йти"

Міністр прокоментував можливу відставку

"Посади - лише короткий проміжок часу, у довгому потоці нашого життя. Треба бути готовим будь-якої миті йти", - таку заяву в ефірі програми "Лівий берег із Сонею Кошкіною", зробив глава МВС Арсен Аваков, коментуючи інформацію про свою можливу швидку відставку.

Кажучи про те, що в парламенті його відставку ініціювали, в тому числі, депутати БПП (наразі, питання знаходиться на розгляді в комітетах, - ред.), Аваков зазначив: "Президенту варто розібратися зі своєю фракцією - хто там чим незадоволений". "У мене є свій функціонал (по роботі, - ред.). І якби я орієнтувався на фракцію, то не зміг би працювати. Я не можу орієнтуватися на "настрої" чи "хотілки", - акцентував міністр.

Перша частина програми вийде в ефір сьогодні о 23.30 на 24-му телеканалі. У ній йдеться про ситуацію в коаліції, кримінальні претензії до Сергія Льовочкіна, Дмитра Фірташа, Владислава Каськіва, а також про перспективи збереження за Арсенієм Яценюком посади прем'єра восени цього року. Текстову версію інтерв'ю очікуйте на LB.ua завтра

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram