ГоловнаПолітика

Правоохоронці знають, де суддя Чернушенко

Знають, але журналістам не кажуть

Правоохоронці знають, де суддя Чернушенко
Фото: ord-ua.com

Правоохоронні органи знають, де перебуває голова Апеляційного суду Києва Антон Чернушенко, повідомило "Українські Новини" джерело в Генеральній прокуратурі.

"Відомо, де він", - сказав співрозмовник агентства.

Інших деталей він не повідомив, в тому числі, чи перебуває Чернушенко в Україні, чи за кордоном.

"Телеканал 24" раніше в середу повідомив, що Чернушенко сьогодні не з'явився на робочому місці. Дружина Чернушенка в коментарі журналістам сказала, що її чоловік у відпустці, і швидко завершила розмову.

Нагадаємо, 30 червня Верховна Рада дозволила затримання та арешт судді Антона Чернушенка.

Нагадаємо, 22 червня Генпрокуратура і СБУ провели обшук у будівлі Апеляційного суду Києва. У кабінеті Чернушенка виявили 6,5 тис. доларів готівкою, талони на 14,5 тонн бензину, ключі від п'ятьох іномарок, зареєстрованих на близьких родичів Чернушенка, а також генератор шуму. Чернушенко заявив, що 25 тис. грн він мав при собі, тому що збирався сходити в магазин по продукти, 6,5 тис. доларів йому знадобилися на послуги стоматологів, а талони на бензин йому подарував друг.

24 червня Генпрокуратура повідомила Чернушенка про підозру у незаконному втручанні в роботу автоматизованої системи документообігу суду і ухваленні завідомо неправосудних судових рішень. Судді загрожує до 8 років в'язниці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram