ГоловнаЕкономікаБізнес

Онлайн-сервіс таксі Uber готується почати роботу в Києві

Компанія почала пошук голови представництва у столиці України

Онлайн-сервіс таксі Uber готується почати роботу в Києві
Фото: wealthdaily.com

Сервіс для замовлення таксі Uber почав пошуки кандидата на заміщення вакансії голови представництва у Києві. Відповідні оголошення опубліковано на сайті компанії і в мережі LinkedIn, повідомляє видання AIN.ua.

Сервіс, який конкурує з традиційними службами таксі, працює більш ніж у 300 містах, у тому числі у 50-х у регіоні EMEA (Європа, Близький Схід, Африка).

Судячи з вимогами до кандидата, компанія збирається зайти і розширюватися на локальному ринку, налагоджувати роботу з партнерами, бути присутньою на місцевих тематичних заходах і т.д. "Генеральний директор відповідає за ріст і розвиток нашого бізнесу в одному з основних міжнародних міст", - йдеться в описі вакансії.

Uber - це сервіс автомобільних перевезень на вимогу, що дозволяє зробити заявку на послуги приватного водія за допомогою програми у смартфоні. Вартість поїздки стягується з картки, прив'язаної до аккаунту на сайті Uber, тому платити водієві або залишати йому чайові не потрібно. Таксист отримує гроші від власників сервісу.

Проти Uber активно протестують "традиційні" таксисти у всьому світі, оскільки онлайн-сервіс надає нижчі ціни на проїзд і позбавляє їх замовлень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram