ГоловнаПолітика

Коаліція домовилася про відстрочку введення касових апаратів

Сьогодні відбудеться засідання податкового комітету щодо законопроекту про РРО за участю Кабміну

Коаліція домовилася про відстрочку введення касових апаратів
Фото: Макс Требухов

Керівники парламентських фракцій домовилися скасувати обов'язкове використання реєстраторів розрахункових операцій (РРО) для другої групи підприємців.

Про це з трибуни Ради повідомив лідер Радикальної партії Олег Ляшко.

"Домовилися всі п'ять фракцій на раді коаліції проголосувати закон, який повністю скасовує вимогу про введення касових апаратів для другої групи підприємців - всі, у кого дохід менше 1,5 млн грн", - сказав Ляшко.

Він також повідомив, що для третьої групи (10 тис. підприємців) було вирішено поки що не вводити касові аппрата, а відкласти це питання до 1 січня 2016 року.

"Сьогодні ці законопроекти розробляють, завтра вранці першим питанням проголосують, і завтра вони набудуть чинності", - сказав Ляшко.

Ляшко також повідомив, що сьогодні о 18:30 відбудеться засідання податкового комітету щодо законопроекту про РРО за участю міністра фінансів Наталії Яресько і прем'єр-міністра Арсенія Яценюка. "Ми їх запросили", - сказав Ляшко.

Нагадаємо, раніше депутати від Радикальної партії і "Батьківщини" заблокували трибуну Верховної Ради, вимагаючи негайного розгляду законопроектів №1718 і №1087 про касові апарати.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram