ГоловнаСуспільствоВійна

Міліція виявила склад зброї на лінії розмежування в Луганській області

На дачі знайдені гранатомети, пускові установки ПТУР, ящики з набоями та інші види озброєння

Міліція виявила склад зброї на лінії розмежування в Луганській області
Архивное фото
Фото: МВС

У п'ятницю співробітники ГУ МВС України в Луганській області і Новоайдарського райвідділу міліції під час перевірки оперативної інформації на одній з дач виявили та вилучили цілий арсенал зброї та боєприпасів. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на прес-службу МВС.

Будівля розташована практично на лінії розмежування з окупованою територією.

"Вилучено велику кількість ящиків з набоями до стрілецької зброї калібру 5,45 мм і 7,62 мм. Набої  до великокаліберної зброї калібру 12,7 мм і 14,5 мм. Заряди ВОГ, пускові установки ПТУР і заряди до них. Гранатомети і 10 ящиків зарядів до гранатомета РПГ. Протитанкові міни МОН, гранати Ф-1 і РГО, міни 82 мм, РПГ-1 і РПГ-26, крупнокаліберний кулемет", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією, на другому поверсі будівлі (дачі) виявлена і вилучена радіолокаційна установка розвідки наземних цілей РЛ-1-133. Речовий мішок з документами і фотографіями. У дворі дачі виявлені 4 автомобілі (2 вантажні і 2 легкові).

Інцидент зареєстрований в Єдиному реєстрі досудових розслідувань за статтею 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами).

Проводяться слідчо-оперативні заходи щодо встановлення та затримання осіб, причетних до скоєння цього злочину.

Нагадаємо, раніше міліція знайшла в Авдіївці арсенал зброї.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram