ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО нарахував 35 обстрілів у четвер

Більш як половина обстрілів - у передмістях Донецька

Штаб АТО нарахував 35 обстрілів у четвер
Фото: Макс Левин

Протягом четверга, 25 червня, бойовики близько 35 разів обстріляли позиції військових та інфраструктуру населених пунктів Донбасу.

Найнапруженішою залишається ситуація біля Донецька. З окупованого міста і його околиць загарбники понад 20 разів стріляли по українських військових, які утримують позиції на підступах до Мар'їнки, Авдіївки, Пісків, Опитного, шахти "Бутівка". Застосовували як стрілецьку зброю і гранатомети, так і озброєння бойових машин піхоти і міномети калібру 120 мм.

У першій половині дня бойовики зі стрілецької зброї і гранатометів обстріляли один з блокпостів сил АТО тоді, коли там перебував конвой Червоного Хреста, який повертався з Донецька після доставки гуманітарної допомоги мирному населенню тимчасово окупованих терористами територій. На щастя, жертв серед співробітників благодійної організації немає.

На Артемівському напрямку біля Троїцького і Майорська активно працюють ворожі снайпери.

Неспокійно і біля Маріуполя. Зокрема, по Широкиному та Лебединському бойовики стріляли із заборонених 122-мм гаубиць. По міській інфраструктурі Харчовика вдарили з переносних версій РСЗВ "Град".

Нагадаємо, сьогодні в одному із селищ на маріупольському напрямку від кулі снайперів загинув український військовий, ще двоє бійців отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram