ГоловнаПолітика

Порошенко звільнить керівництво СБУ, яке залишилося після Наливайченка

Президент зажадав від Грицака менше слів і більше справ

Порошенко звільнить керівництво СБУ, яке залишилося після Наливайченка
Фото: president.gov.ua

Президент Петро Порошенко зажадав від в.о. глави СБУ Василя Грицака негайних подань на звільнення майже всього керівництва служби, що залишилося після Валентина Наливайченка, - трьох із чотирьох його заступників (Юрія Артюхова, Віталія Циганка і Віктора Ягуна), а також головного слідчого Василя Вовка.

Про це він сказав на нараді з керівниками силових органів і структур, присвяченому боротьбі з корупцією, повідомляє прес-служба глави держави.

Президент заявив, що вимагає реформування СБУ та її деполітизації. "Менше слів, піару, більше справ та результативності. Більше конкретних напрацювань у вигляді конкретних вироків суду. Не треба піарити наміри, треба доповідати про результати", - зазначив глава держави.

Він також доручив Грицаку взяти під особистий контроль всі справи щодо корупції і не допустити їхнього необґрунтованого закриття.

Нагадаємо, 18 червня Верховна Рада звільнила Валентина Наливайченка з посади голови Служби безпеки України. Докладніше про те, що може стояти за цією відставкою, читайте у тексті Соні Кошкіної.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram