ГоловнаЕкономікаБізнес

В "Укрспирт" прийшли з обшуком

Слідчі дії проводяться у центральному офісі і в регіонах

В "Укрспирт" прийшли з обшуком
Одно из предприятий "Укрспирта"
Фото: 112.ua

Правоохоронці проводять обшуки у всіх приміщеннях головного управління держпідприємтсва "Укрспирт" на вул. Бориса Грінченка у Києві і на заводах компанії у регіонах.

"У центральному офісі ДП "Укрспирт" і на місцях здійснення діяльності ДП "Укрспирт" 17 червня проводяться слідчі дії з перевірки ведення діяльності у 2014 році", - повідомляється на сайті держкомпанії.

Обшук проводиться на підставі постанови суду від 2 червня. Правоохоронцям потрібен журнал ввезення товарно-матеріальних цінностей за період 2014 року; журнал обліку сировини за період 2014 року; довідок про рух сировини при виробництві спирту за період 2014 року.

Стверджується, що нинішній обшук - спроба знайти додаткові докази для справ, порушених щодо посадових осіб "Укрспирту" за період діяльності у 2014 році.

Нагадаємо, 11 грудня тодішньому гендиректору "Укрспирту" Михайлу Лабутіну оголосили підозру у справі про розтрату і ухилення від ПДВ на 172,5 млн і 28,2 млн гривень відповідно. Через кілька днів бійці "Айдару", підлеглі Сергія Мельничука, "викрали" Лабутіна з лікарні, тобто фактично дозволили йому сховатися. Зараз Лабутін перебуває в розшуку Інтерполу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram