ГоловнаСуспільствоВійна

Уночі бойовики двічі намагалися атакувати позиції сил АТО

Терористи 58 разів обстріляли позиції українських військових і населені пункти на Донбасі

Уночі бойовики двічі намагалися атакувати позиції сил АТО
Фото: EPA/UPG

За добу, 16 червня, бойовики 58 разів обстріляли позиції сил антитерористичної операції на Донбасі і будинки мирних жителів, зокрема 16 разів били з мінометів різних калібрів, а також тричі били з 122-міліметрових гаубиць.

Як повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці, крім обстрілів, терористи також зробили спробу прориву. Після півночі штурмова група бойовиків чисельністю близько 30 осіб безрезультатно атакувала позиції українських військових у районі Мар'їнки. Після цього під прикриттям 120-міліметрових мінометів на штурм пішло ще одне проросійське бандформування чисельністю не менш ніж 150 осіб.

"Інформацію про втрати з обох сторін уточнюють", - зазначили у штабі.

Усього за ніч зафіксовано близько 40 обстрілів. Мар'їнку перед спробою прориву обстрілювали зі 120-міліметрових мінометів і танків. Із такого самого озброєння обстрілювали Старогнатівку.

У Луганській області зі 122-міліметрових гаубиць бойовики обстріляли Оріхове і Новотошківку, з мінометів калібру 120 мм - Золоте, з гранатометів - Трьохізбенку.

На Артемівському напрямку зі 120-міліметрових мінометів, танків, а також "Градів" обстріляли Троїцьке.

Нагадаємо, увечері 16 червня бойовики відкрили вогонь по позиціях українських військових в районі Широкиного - із САУ та мінометів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram