ГоловнаПолітика

Сакварелідзе спростував наявність конфлікту між СБУ та Генпрокуратурою

Заступник Шокіна прокоментував виклик Наливайченка на допит

Сакварелідзе спростував наявність конфлікту між СБУ та Генпрокуратурою
Фото: Макс Требухов

Заступник генерального прокурора Давид Сакварелідзе спростував, що між Генеральною прокуратурою та Службою безпеки України існує протистояння.

"Жодного протистояння немає, прокуратура і СБУ працюють дуже синхронно, іноді є якісна спільна співпраця, іноді є якісь похибки, але робота триває системна. Тут немає жодного протистояння", - прокоментував він виклик на допит глави СБУ Валентина Наливайченка.

Водночас Сакварелідзе відмовився коментувати звинувачення голови СБУ на адресу колишнього заступника генпрокурора Анатолія Даниленка у причетності до екоциду через пожежу нафтобази у Київській області.

Нагадаємо, що Наливайченко також пригрозив у вівторок прийти в ГПУ зі спецпризначенцями, щоб отримати дозвіл на затримання Даниленка.

Минулого тижня Наливайченко заявив, що СБУ порушила кримінальну справу проти одного з колишніх заступників генерального прокурора за отримання відкатів від керівництва нафтобази "БРСМ-Нафта". Ім'я підозрюваного офіційно не називалося, але після цього Наливайченко отримав повістку від слідчого Генеральної прокуратури, через яку нібито не зміг вилетіти до США.

Сьогодні стало відомо, що мова йде про Анатолія Даниленка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram