ГоловнаПолітика

З родичами полонених тольяттінських спецпризначенців "попрацювали"

На зв'язок вийшли тільки товариш Єрофєєва і дружина Александрова.

З родичами полонених тольяттінських спецпризначенців "попрацювали"
Фото: EPA/UPG

Родичі російських військовослужбовців Євгена Єрофєєва й Олександра Александрова, затриманих у Луганській області, не виходять на зв'язок.

Про це повідомив кореспондент російської "Новой газеты", якого полонені попросили зв'язатися з їхніми дружинами і рідними.

«Не відгукуються ні батьки, ні дружини. Поспілкуватися вдалося тільки з друзями капітана Єрофєєва, які самі розшукали мене через соцмережі, просили переказати затриманим слова підтримки. Але потім також перестали виходити на зв'язок", - написав журналіст Павло Канигін.

"Один з них згодом надіслав мені лише коротке повідомлення: "Родичів ізолювали від зовнішнього світу... З нами теж попрацювали. Більше нічого сказати не можу. Ні про що не шкодую. На цьому все". Так написав самарський друг Єрофєєва Олександр Поселєнов, після чого більше онлайн не з'являвся", - додав журналіст.

Зі свого боку Александров повідомив, що поспілкуватися вдалося тільки з дружиною. "З дружиною перекинувся повідомленнями тільки раз. Потім вона пішла з "ВКонтакте". Вона ще була не впевнена, що це я писав, сумнівалася. Більше зв'язатися ні з ким не вдалося. Всім родичам дзвонили [ми з адвокатом] на всі номери, слухавки ніхто не бере", - розповів він.

За словами Александрова, дружина написала, що багато говорити не може і додала, що все добре буде, вона його чекає і любить.

Водночас йому не вдалося зв'язатися з батьками. "Теж, напевно, до них приїжджали, інструктували, якісь вказівки давали", - припустив спецпризначенець.

Нагадаємо, сержант Александров погодився співпрацю зі слідством. Тим часом капітана Єрофєєва тиждень тому виписали зі шпиталю і перевели в СІЗО.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram