>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

4-й матч фіналу НБА: бенефіс Мозгова, конфуз ЛеБрона і тріумф "Воїнів"

Джеймс перед грою показав більше, ніж варто

4-й матч фіналу НБА: бенефіс Мозгова, конфуз ЛеБрона і тріумф "Воїнів"
Фото: EPA/UPG

«Голден Стейт» зрівняв рахунок у фіналі НБА. «Воїни» у четвертому матчі серії зуміли переграти «Кавалеристів» на їхньому паркеті. У складі «Клівленда» приголомшливий матч провів Тимофій Мозгов. Російський центровий набрав 28 очок, видавши свій кращий матч у НБА і другий за результативністю у кар'єрі. До цього Мозгов жодного разу не набирав у НБА більше, ніж 23 очки за гру. 10 підбирань Тимофія дозволили йому оформити дабл-дабл. Проте зусилля росіянина, тим не менш, не врятували «Клівленд» від поразки.

У складі «Воїнів» класний матч провели Каррі й Ігуодалу. Обидва баскетболісти «Голден Стейт» набрали по 22 очки, але головною причиною поразки «Кавалеристів» виявилася не гра лідерів «Воїнів», а жахливий показник «Клівленда» у кидках з периметра. ЛеБрон і компанія не закинули 23 триочкові кидки з 27, видавши найгіршу за цим показником гру в сезоні. ЛеБрон Джеймс потрапив у кільце 8 разів з 32 із гри, додавши до цього п'ять невлучних штрафних із десятьох.

Цікаво, що ЛеБрон перед виходом на паркет поправляв екіпірування, забувши, що більшість камер у всіх матчах з його участю спрямовано саме на нього. У підсумку Джеймс показав глядачам трохи більше, ніж потрібно.

«Клівленд» - «Голден Стейт» 82:103 (24:31, 18:23, 28:22, 12:27)

К: Мозгов (28 + 10 підбирань), Джеймс (20 + 12 підбирань + 8 передач), Томпсон (12 + 13 підбирань), Деллаведова (10).

ГС: Ігуодала (22 + 8 підбирань), Каррі (22 + 6 передач), Грін (17 + 7 підбирань + 6 передач), Барнс (14 + 8 підбирань).

Рахунок у серії: 2-2.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram