ГоловнаКультура

В Одесі та Миколаєві відбудеться презентація книги "Майдан. Нерозказана історія"

Під час зустрічі книгу можна буде купити з авторським автографом

15 і 16 червня в Одесі і Миколаєві відбудеться зустріч з автором бестселера "Майдан. Нерозказана історія", шеф-редактором LB.ua Сонею Кошкіною.

Під час презентації читачі зможуть поставити всі запитання щодо розслідування подій на Майдані і нинішньої політичної ситуації в країні. Також - купити книгу з авторським автографом.

В Одесі зустріч з читачами відбудеться 15 червня у конференц-центрі "Термінал-42" о 19.00, у Миколаєві - 16 червня у конференц-залі ресторану "Старгород" о 17.30.

Нагадаємо, перша презентація відбулася в Києві в лютому. Гроші від благодійного продажу книги на ній передали Київському військовому госпіталю на лікування поранених у зоні АТО.

Пізніше зустрічі з читачами також відбулися у Львові, Дніпропетровську, Запоріжжі та Кривому Розі.

З часу початку продажів реалізовано 24 тисячі примірників книги "Майдан. Нерозказана історія" російською та українською мовами.

У книзі подано відповіді на запитання, як планували і здійснювали розгін студентів; хто готував бійню на Банковій 1 грудня і спробу розгону Майдану 10 грудня; хто доставив з Росії в Україну "гуманітарний вантаж" - 13 тисяч гранат, які застосовували проти Майдану; який наказ отримали снайпери, виведені на позиції ще 14 лютого; хто розстрілював героїв Небесної сотні; якими були останні години Віктора Януковича як президента і хто допомагав йому здійснити втечу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram