ГоловнаСуспільствоПодії

Кличко наказав провести заміри на наявність продуктів горіння в повітрі

Мер Києва поїхав у Глеваху на пожежу

Кличко наказав провести заміри на наявність продуктів горіння в повітрі
Фото: kiev.klichko.org

Мер Києва Віталій Кличко перебуває біля нафтобази "БРСМ-Нафти", на якій палає пожежа. Про це повідомила його прес-служба.

"Пожежа на нафтобазі під Києвом вже призвела до трагічних наслідків, є жертви, з деякими рятувальниками не можуть зв'язатися. Зараз ситуація складна. Київ допомагає, чим може", - зазначив Кличко

Мер повідомив, що у гасінні пожежі беруть участь 26 одиниць техніки київського гарнізону ДСНС і понад 100 осіб особового складу. Також на місці працюють 11 машин швидкої допомоги з Києва.

"Столичні лікарні та опіковий центр у режимі повної готовності, щоб приймати людей. Щодо екологічної ситуації: на під'їздах до столиці два пости - з боку Обухова і по одеській трасі - проводять заміри на наявність у повітрі продуктів горіння. Я дав вказівку усім службам столиці оперативно повідомляти киян про ситуацію", - підкреслив Кличко.

Нагадаємо, пожежа на нафтобазі "БРСМ-нафта" зайнялася в понеділок увечері, інформація про спалах надійшла о 17:29 - спочатку зайнявся резервуар з паливом обсягом 800 кубометрів. Вранці горіли вже вісім великих резервуарів і вісім менших.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram