ГоловнаСуспільствоВійна

Турчинов і Кличко прибули на місце пожежі на нафтобазі у Глевасі

Столичні лікарні та опіковий центр у режимі повної готовності

Турчинов і Кличко прибули на місце пожежі на нафтобазі у Глевасі
Фото: www.mil.gov.ua

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов у зв'язку з пожежею на нафтобазі виїхав на місце події.

Про це повідомляє офіційний сайт РНБО.

"Секретар РНБО здійснює оперативну координацію дій силовиків і підрозділів Нацгвардіїта ДСНС при гасінні пожежі", - йдеться в повідомленні.

Також на місце пожежі виїхав мер Києва Віталій Кличко

"Пожежа на нафтобазі під Києвом вже спричинила трагічні наслідки, є жертви, з деякими рятувальниками не можуть зв'язатися. Зараз ситуація складна. Київ допомагає чим може", - написав Кличко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Мер також повідомив, що в гасінні пожежі беруть участь 26 одиниць техніки київського гарнізону ДСНС і понад 100 чоловік особового складу. Також на місці працюють 11 машин швидкої допомоги з Києва.

"Столичні лікарні й опіковий центр у режимі повної готовності, щоб приймати людей. Щодо екологічної ситуації: на під'їздах до столиці два пости - з боку Обухова і на Одеській трасі - проводять заміри на наявність у повітрі продуктів горіння. Я дав вказівку всім службам столиці оперативно повідомляти киян про поточну ситуацію", - наголосив Кличко.

Нагадаємо, раніше на місце події виїхав голова МВС Арсен Аваков. Станом на 10:30 ранку в результаті детонації наземних резервуарів постраждали шість працівників ДСНС, яких із різними ступенями опіків госпіталізували в медустанови. З трьома рятувальниками немає зв'язку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram