ГоловнаСуспільствоВійна

У районі Щастя терористи обстріляли спостерігачів ОБСЄ

Обстріл вівся із села Весела Гора, яке перебуває під контролем бандформування ЛНР

У районі Щастя терористи обстріляли спостерігачів ОБСЄ
Фото: rbc.ua

Сьогодні, 7 червня, об 11:15 в районі міста Щастя на Луганщині проросійські терористи ЛНР обстріляли спостерігачів ОБСЄ та Спільного центру з контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

Спостерігачі потрапили під обстріл, який бойовики вели по позиціях ЗСУ з 82-мм мінометів недалеко від моста через річку Сіверський Донець, де спостерігачі проводили фотофіксацію та заміри вирв від попередніх обстрілів з боку проросійських терористів.

Обстріл вівся із села Весела Гора, яке перебуває під контролем бандформування ЛНР. Міни вибухали на відстані 200 метрів від спостерігачів. Після початку обстрілу члени моніторингової групи змушені були виїхати на безпечну відстань. Жертв і постраждалих немає, автомобілі не пошкоджені.

"Слід додати, що бойовики обстрілюють позиції ЗСУ в цьому районі щодня, а особливо інтенсивні обстріли мінами калібрів 120 мм і 82 мм були 5 і 6 червня. СЦКК заявляє, що порушення Мінських домовленостей з боку бойовиків має зухвалий і демонстративний характер, що ставить під загрозу процес мирного врегулювання конфлікту на сході України", - зазначають у прес-центрі АТО.

Нагадаємо, за ніч з 6 на 7 червня в зоні антитерористичної операції було зафіксовано близько 30 обстрілів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram