ГоловнаПолітика

Порошенко спростував конфіденційні домовленості з Фірташем

Президент назвав віденську зустріч із Фірташем беззмістовною

Порошенко спростував конфіденційні домовленості з Фірташем
Фото: Макс Требухов

Президент Петро Порошенко спростував будь-які конфіденційні домовленості з Дмитром Фірташем на зустрічі у Відні навесні минулого року. Про це він заявив на прес-конференції, відповідаючи на запитання LB.ua.

"Я ніколи не заперечував коротку і беззмістовну зустріч із Дмитром Фірташем, але я заперечував і заперечую конфіденційні домовленості з Фірташем", - заявив президент.

Він пояснив, що до Відня він приїхав за пропозицією його політичного партнера Віталія Кличка, який був у той час у Європі на дні народження у свого брата Володимира. Обговорювали вони тоді участь у виборах мера Києва і президента України.

Коментуючи вибори мера Києва, які відбудуться цього року, Порошенко додав: кого підтримуватиме його партія "Солідарність" і партія Кличка УДАР, вони вирішать на з'їздах.

Нагадаємо, Дмитро Фірташ під час судових розглядів з приводу його екстрадиції заявив, що зустрічався з Порошенком і Кличком у Відні навесні минулого року. Він відмовився повідомляти подробиці зустрічі, пославшись на угоду про конфіденційність. "Можу сказати, що ми добилися, чого хотіли. Порошенко став президентом, Кличко - мером", - додав він.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram