ГоловнаСуспільствоВійна

У Дніпропетровськ доставили 20 поранених у боях за Мар'їнку, п'ятьох - у важкому стані

Стан трьох украй тяжкий

У Дніпропетровськ доставили 20 поранених у боях за Мар'їнку, п'ятьох - у важкому стані
Фото: Предоставлено Зоей Лукьяновой

Два тяжко поранені в боях за Мар'їнку добровольці, яких учора доставили в лікарню ім. Мечникова у Дніпропетровську, живі. Їх оперували до ранку, повідомляє кореспондент LB.ua з посиланням на слова головлікаря Сергія Риженка.

Риженко розповів, що за добу до Дніпропетровська доставлено п'ятьох тяжко поранених. Відомі їхні імена: Юрій, Віталій, Андрій, Олексій, Сергій.

"У всіх мінно-вибухові поранення. Втрата ока, осколки в головному мозку, грудній клітині, животі, розбита нижня щелепа, придаткові пазухи носа, поранення шиї, плеча, кінцівок. Стан трьох украй тяжкий. Двоє з мозковими контузіями та акустичними травмами (оглухнули). Притомні. Операції до ранку. Битва за життя ще триває", - повідомив Риженко.

Нагадаємо, як раніше повідомляв LB.ua, учора після обіду у дніпропетровську лікарню імені Мечникова привезли двох поранених у боях у Мар'їнці, одному - 25, іншому - 35 років. Лікарі оцінили їхній стан як дуже тяжкий і готували до операції.

Загалом у Дніпропетровськ учора доправили 31 пораненого, з них 20 - після боїв у Мар'їнці. "Гелікоптерами у Дніпропетровськ евакуювали 20 бійців, які отримали поранення під час бойових дій у Мар'їнському районі: 5 - у лікарню ім. Мечникова, 1 - у 16-ту лікарню, решту - у військовий шпиталь".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram