>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Нового президента ФІФА виберуть з грудня по березень 2016-го

До цього моменту Блаттер продовжить виконувати обов'язки голови організації

Нового президента ФІФА виберуть з грудня по березень 2016-го
Фото: zavset.ru

Позачерговий конгрес ФІФА, на якому переоберуть президента організації, відбудеться в період з грудня 2015 року по березень 2016-го.

Про це заявив голова спеціальної комісії з виборів президента ФІФА Доменіко Скала на прес-конференції в Цюриху, передає РИА "Новости".

"Позачерговий конгрес найімовірніше, відбудеться в проміжку між груднем 2015-го і березнем 2016 року", - сказав Скала на прес-конференції.

Нагадаємо, президент ФІФА Йозеф Блаттер вирішив покинути свою посаду у зв'язку з корупційним скандалом, який розгорівся навколо організації. Він буде виконувати свої обов'язки до виборів.

США уже заявили, що не чинили тиску на Блаттера. "Уряд Сполучених Штатів не має позиції щодо того, хто має бути президентом ФІФА", - заявила на брифінгу старший радник держсекретаря США з питань стратегічних комунікацій Марі Харф, передає Укрінформ.

Минулого тижня Блаттер переміг на чергових виборах президента організації.Його єдиний конкурент - йорданський принц Алі - зняв свою кандидатуру після того, як програв у першому турі з розгромним рахунком.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram