>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

УПЛ запропонувала проблемним клубам розрахуватися з боргами до 31 грудня 2015 року

Футболісти своїх грошей можуть не дочекатися

УПЛ запропонувала проблемним клубам розрахуватися з боргами до 31 грудня 2015 року

В українському футболі почалася процедура атестації. Деяким клубам УПЛ сьогодні запропонували варіант реструктуризації боргів, які накопичилися протягом сезону, повідомляє канал "Футбол 1".

Всі умови прописані в меморандумі, який мають підписати клуби. Повідомляється, що клуби повинні повністю розрахуватися з Прем'єр-лігою та футболістами. Інакше клуби-боржники не допустять до чемпіонату.

"Клуби, які це підпишуть, мають право на реструктуризацію боргів до Нового року. Є внутрішні борги і зовнішні. Внутрішні - до початку чемпіонату, а зовнішні - до 31 грудня. Усі конкретно розписані по числах, коли клуб планує віддавати свої борги протягом півроку", - розповів про меморандум наставник "Волині" Віталій Кварцяний.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 9 клубів УПЛ з 14-х мають борги перед своїми гравцями. Найскладніша ситуація в "Говерлі", яка не платить своїм футболістам зарплату понад рік (13 місяців). Більшість гравців вже подали скарги на ужгородців у ФІФА, САS, ФФУ та цивільні суди. Однак віце-президент клубу Олександр Шуфрич заявив, що позови не вплинуть на клуб, який погашатиме борги за своїм графіком. Якщо ж ФФУ не допустить "Говерлу" до чемпіонату, клуб оскаржить це рішення у САS.

 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram