ГоловнаПолітика

Порошенко вручив атестати і медалі випускникам Слов'янська

"Слов'янськ став символом оновлення і відродження Донбасу"

Порошенко вручив атестати і медалі випускникам Слов'янська
Фото: twitter.com/poroshenko

Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки у Донецьку область відвідав свято останнього дзвоника у Слов'янській загальноосвітній школі №15.

Про це повідомляє офіційний сайт глави держави.

"Головна лінійка країни і головне свято останнього дзвоника сьогодні тут, у Слов'янську. Для нас було справою честі не тільки звільнити місто, але й відремонтувати школи, відновити навчальний процес. Це було символом гідності України та справою всіх", - підкреслив президент.

Порошенко вручив атестати про закінчення школи і медалі п'ятьом випускникам, які закінчили школу з відзнакою. Випускники у свою чергу подарували президенту власноруч виготовлений оберіг.

Фото: twitter.com/poroshenko

"Ваша медаль має високу пробу, цінність. Ви продемонстрували віру в майбутнє. Вірте в те, що попереду кращі сторінки вашого життя", - сказав Порошенко.

Президент подякував вчителям школи, за те, що вони виховують українських патріотів. "За вашу доброту, самовідданість і за те, що ви тут зароджуєте нову Україну", - сказав Порошенко.

Фото: twitter.com/poroshenko

Після звільнення Слов'янська від окупації бойовиками до відновлення його життєдіяльності підключилися волонтери та громада міста Черкаси, який є містом-побратимом Слов'янська. "Слов'янськ став символом оновлення і відродження Донбасу", - підкреслив президент.

Порошенко також пообіцяв, що спільно з міжнародними партнерами українська влада відновить зруйновану інфраструктуру Донбасу. "Для цього нам потрібен мир. Усі країни світу підтримують Україну, і мир буде забезпечений", - заявив президент.

Загалом у Слов'янській загальноосвітній школі I-III ступенів №15 цього року 28 випускників, а в цілому на Донбасі - 9,5 тисяч.

Нагадаємо, сьогодні президент також відвідав Краматорськ. Він пообіцяв не здавати місто бойовикам ДНР.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram