ГоловнаПолітика

Пашинський звернувся до Президента з ініціативою передати заарештовані нафтопродукти Курченка Міноборони (документ)

В олігарха конфіскували понад 97 тис. тонн пального

Пашинський звернувся до Президента з ініціативою передати заарештовані нафтопродукти Курченка Міноборони (документ)
Фото: nfront.org.ua

ГГолова комітету з питань національної безпеки і оборони, член фракції "Народний фронт" Сергій Пашинський звернувся до Президента України Петра Порошенка з ініціативою передати всі заарештовані нафтопродукти олігарха Сергія Курченка на потреби Міністерства оборони на безоплатній основі.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Будучи виконуючим обов'язки голови Адміністрації Президента, виступав з ініціативою передачі всіх заарештованих нафтопродуктів Курченка Збройним силам України та Нацгвардії. На жаль, тоді не вдалося це зробити через процесуальні обмеження", - зазначив Пашинський.

"Зараз, незважаючи на збільшення фінансування Міноборони та Збройних сил, є нестача пально-мастильних матеріалів. Звернувся до Президента з пропозицією розробки механізму, який дозволить на безоплатній основі передати заарештовані нафтопродукти армії", - сказав народний депутат.

За його словами, йдеться про більш ніж 97 тисяч тонн нафтопродуктів, які в результаті судових рішень у 2014 році передані на баланс держпідприємства "Укртранснафтопродукт" з метою подальшої реалізації на користь українського бюджету.

Фото: facebook/Сергей Пашинский

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram