ГоловнаПолітика

Гройсман пригрозив депутатам допитом у парламенті

Нардепи ігнорують слідчі дії у справі Єфремова.

Гройсман пригрозив депутатам допитом у парламенті
Фото: facebook.com/pages/Volodymyr-Groysman

Спікер Верховної Ради Володимир Гройсман зажадав від депутатів ходити в Генпрокуратуру на допити у справі Олександра Єфремова.

Журналісти запитали спікера, чи отримував він листи від слідчих ГПУ зі скаргами на те, що депутати не приходять давати свідчення.

"Так, я отримав такі листи, і ми з апаратом парламенту доводимо цю інформацію до депутатів, про необхідність відвідувати прокуратуру та давати показання. Або ж це можна зробити в стінах українського парламенту в пленарний тиждень із тим, щоб дати пояснення. Вважаю, що обов'язок кожного громадянина, в тому числі і народного депутата - виконувати закон, і якщо правоохоронні органи, зокрема прокуратура запрошує - значить, потрібно прийти і дати свідчення", - переказує слова Гройсмана ЛІГАБізнесІнформ.

Нагадаємо, раніше начальник Управління спецрозслідування Генпрокуратури Сергій Горбатюк повідомив, що завершити розслідування у справі проти колишнього регіонала Олександра Єфремова, якого підозрюють у причетності до зловживань під час ухвалення так званих "диктаторських законів 16 січня", заважають нардепи, які не приходять на допити. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram