ГоловнаСуспільствоПодії

Люботинський стрілець вимагає дати йому коридор у зону АТО (оновлено)

Міліція перекрила дорогу на трасі Київ - Харків

Рух на трасі Київ - Харків перекрито у зв'язку із захопленням заручників на заправці біля селища Коротич Харківської області.

Як передає "Інтерфакс-Україна", працівники ДАІ зупиняють усі машини, які їдуть з боку Харкова, на відстані 2,5 км від заправки, де утримуються заручники.

Фото: facebook.com/slava.mavrichev

Станом на 17:20 на заправку проїхали начальник ГУ МВС України в Харківській області Анатолій Дмитрієв та начальник управління СБУ в області Олександр Пивовар.

"Біля заправки все як і раніше. Єдиний коментар від силовиків: "Тривають переговори"", - повідомив журналіст Слава Маврич у Фейсбуку.

Фото: facebook.com/slava.mavrichev

Журналіст повідомив, що стрілець і троє заручників зараз сидять у машині перед заправкою.

"Вимога злочинця - дати коридор у зону АТО на непідконтрольну Україні територію", - повідомив журналіст.

Оновлено о 20:19. У центрі громадських зв'язків Головного управління МВСУ в Харківській області повідомили, що Люботинський стрілець відмовився здатися.

"Разом із заручниками, яких, за уточненими даними, троє, зловмисник переїхав на іншу АЗС - неподалік від тієї, де раніше він захопив людей", - зазначили у відомстві, передає Укрінформ.

Фото: facebook.com/slava.mavrichev

Нагадаємо, сьогодні невідомий чоловік у місті Люботин застрелив з карабіна двоє людей, а потім у селі Коротич на автозаправці захопив двох заручників. Відомо, що злочинцю - 48 років, він пересувається на власному автомобілі ВАЗ 99-ї моделі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram