ГоловнаПолітика

Нинішня влада не видавала документи на забудову поблизу станції Осокорки, - заступник голови КМДА

Кличко закликав депутата скласти мандат

Нинішня влада не видавала документи на забудову поблизу станції Осокорки, - заступник голови КМДА
Фото: kievcity.gov.ua

Заступник голови КМДА Павло Рябікін спростував помилкові заяви депутата Київради Сергія Котвицького, що нібито за мерства Віталія Кличка ТОВ "Скай-Буд ЛТД" отримало від міської влади містобудівну та дозвільну документацію на будівництво поблизу станції метро "Осокорки".

"Заява депутата Котвицького, м'яко кажучи, неправдива. Ми маємо підтверджувальні документи, і вони свідчать, що компанія "Скай-Буд ЛТД", акціонером якої був Сергій Котвицький, отримала містобудівні умови і обмеження на забудову земельної ділянки ще в червні 2011 року. При цьому зазначу, що Віталій Кличко був обраний мером в 2014 році", - сказав Рябікін.

Він нагадав: Київський міський голова Віталій Кличко підкреслив, що захищатиме інтереси мешканців у разі, якщо Сергій Котвицький позивається проти киян. Міська влада надасть юридичну підтримку і відстоювати позиції і права громади столиці.

Зазначимо, сьогодні на засіданні сесії Київради Віталій Кличко закликав Сергія Котвицького скласти мандат депутата, якщо він ставить на перше місце свої бізнес-інтереси, а не інтереси киян.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram