ГоловнаСуспільствоВійна

Ситуація в зоні АТО залишається напруженою, - прес-центр

Бойовики обстрілюють позиції українських військових практично по всіх напрямках

Ситуація в зоні АТО залишається напруженою, - прес-центр

Ситуація на лінії зіткнення у зоні антитерористичної операції на Донбасі залишається неспокійною, бойовики продовжують обстрілювати позиції українських військових.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуку.

Населений пункт Золоте на Луганському напрямку бойовики обстріляли з 82-міліметрових мінометів, автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї. По Санжарівці стріляли з автоматичних станкових гранатометів, а Богуславське обстрілювали з автоматів і кулеметів.

Населений пункт Широкине на Маріупольському напрямку цілий день був під обстрілом терористів.

На Донецькому напрямку з 122-міліметрової артилерії і 120-міліметрових мінометів бойовики обстріляли Опитне, Первомайське і Північне. По Мар'їнці та Опитному також стріляли з танка, а Піски обстріляли зі стрілецької зброї.

У прес-центрі АТО повідомили, що для проведення ремонтних робіт на каналі Сіверський Донець-Донбас працівники комунального підприємство "Вода Донбасу" сьогодні мали почати відновлювальні роботи в районі Майорська.

"Попередніх домовленостей було досягнуто з представниками так званої "ДНР". Варто зазначити, що Пушилін особисто звертався до спільного центру контролю координації питань припинення вогню з проханням про допомогу. І як тільки група фахівців прибула для виконання робіт, терористи почали обстріл з автоматичних гранатометів , зенітних установок, кулеметів і стрілецької зброї. Ремонтники прочекали до 12:00 в укритті, але вогонь бойовики так і не припинили", - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні унаслідок обстрілу Авдіївського коксохімзаводу загинув чоловік і було поранено двох жінок - працівниць підприємства.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram