ГоловнаПолітика

Пашинський: вороги України і політичні аутсайдери намагаються знищити країну

Один із лідерів НФ заявив про цькування влади за реформи.

Пашинський: вороги України і політичні аутсайдери намагаються знищити країну
Фото: nfront.org.ua

Вороги України разом з політичними аутсайдерами вдаються до спроб реалізувати сценарій руйнування України за допомогою брехні і наклепу, заявив голова оборонного комітету Верховної Ради Сергій Пашинський, виступаючи з парламентської трибуни.

Він нагадав, що за результатами перших чотирьох місяців 2015 року перевиконання доходів державного бюджету становило близько 20 млрд грн. "Прийнято величезний пакет законів, які дозволили стабілізувати фінансову, військову, соціальну ситуацію", - додав заступник голови фракції "Народний фронт", пише прес-служба партії.

Тому сьогодні найбільш активних членів парламентської коаліції почали цькувати за допомогою брехні і наклепу, вважає Пашинський. "Після того як уряд Арсенія Яценюка вперше в історії цієї країни обклав олігархів податками і почав повертати державну власність і платити доходи до бюджету, які зараз усі хочуть поділити, з'явився Гордієнко з якимись фейковими звинуваченнями. Після того як Аваков заявив про порушення кримінальної справи проти Льовочкіна і Фірташа, наступного дня з'явився проект постанови про відставку голови МВС", - наголосив депутат.

"Після того як я, голова комітету, зупинив викачування дизельного палива з продуктопроводу - 100 тис. тонн, - коли ми з колегами зупинили реально контрабанду, минулої п'ятниці мене звинуватили в крадіжці нафтопродуктів у Міноборони і передачі їх як "жовтої рідини" приватній компанії", - додав Пашинський і нагадав, що подав до суду із цього приводу.

"Але питання не в цьому, а в тому, що політичні аутсайдери і наші військові вороги зараз реалізують сценарій знищення нашої держави, і цей сценарій дуже нагадує той, який розіграли 2005 року, коли йдуть брехливі звинувачення і обливання брудом, що призводить до фактичного знищення держави", - наголосив він.

Пашинський закликав коаліцію пам'ятати, що "критика - це шлях до розвитку, а брехня і наклеп - це знищення не тільки нас, а й усієї держави".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram