ГоловнаСуспільствоВійна

Один із загиблих у Попасній виявився полковником

З п'яти осіб у машині, яка підірвалася на фугасі, в живих залишилася одна людина

Один із загиблих у Попасній виявився полковником

Спікер Генштабу Владислав Селезньов заявив, що один із загиблих в результаті підриву автомобіля в районі Попасної був полковником, заступником командира частини з логістики.

Про це повідомляє "5 канал".

За його інформацією, в автомобілі було п'ятеро осіб: двоє військових і троє волонтерів. У живих залишився тільки один з волонтерів, але він отримав дуже серйозні опіки і знаходиться при смерті.

"Сьогодні вдень автомобіль УАЗ "Хантер" рухався за певним маршрутом. На борту його знаходилося двоє українських військових, один з них високого чину - це заступник командира частини з логістики, полковник. На борту також перебували троє волонтерів. На ґрунтовій дорозі біля Попасної стався вибух, тобто позашляховик підірвався на фугасі. В результаті вибуху загинули двоє українських військовослужбовців. Також загинули двоє волонтерів. Третій волонтер з великою кількістю опіків (фахівці-медики кажуть, що у нього обгоріло близько 80% тіла) зараз перебуває в лікарні. Лікарі борються за його життя", - розповів Селезньов.

Нагадаємо, раніше губернатор Луганської області Геннадій Москаль повідомив, що автомобіль підірвався на дорозі, що веде в село Троїцьке біля Попасної.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram