ГоловнаСуспільствоПодії

Киянин відлупцював комунальника під час демонтажу МАФ

Міліція порушила кримінальну справу на власника кіоску

Киянин відлупцював комунальника під час демонтажу МАФ
Фото: kievcity.gov.ua

Працівники столичної міліції затримали власника кіоску, який напав на співробітника комунального підприємства під час демонтажу МАФ.

Про це повідомляє офіційний сайт управління МВС Києва.

"Під час проведення співробітниками КП "Благоустрій" демонтажу незаконно встановлених МАФ один з власників напав на працівників комунального підприємства. Захищаючи свій незаконний бізнес, киянин накинувся з кулаками на одного з них", - йдеться в повідомленні.

Співробітники Шевченківського управління міліції затримали дебошира. Під час огляду в нього було вилучено предмет, схожий на зброю.

Розпочато кримінальне провадження за статтею 296 Кримінального кодексу (хуліганство). Вилучений у підозрюваного пістолет направлено на експертизу.

За хуліганські дії чоловікові загрожує покарання у вигляді штрафу від 500 до 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арешт на термін до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 5 років. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, на початку квітня КП "Київський метрополітен" почало демонтаж торгових кіосків на станціях метро. Першими станціями, де прибрали МАФ, стали "Поштова площа" і "Осокорки".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram