ГоловнаПолітика

ЦВК зареєструвала змінника нардепа від "Самопомочі", який оскандалився

Андрій Немировський пройшов у Раду на місце Андрія Мірошника

ЦВК зареєструвала змінника нардепа від "Самопомочі", який оскандалився
Андрей Мирошник

Замість Андрія Мірошника, позбавленого мандату після скандалу, народним депутатом зареєстровано Андрія Немировського, повідомляє прес-служба ЦВК.

31-річний експерт з мототранспорту у ПП "Мостова" Немирівський став наступним за списком партії "Самопоміч" на виборах. Він проживає у Дніпропетровську.

Нагадаємо, скандал з Мірошником вибухнув після того, як парламентські фотографи зняли його переписку по SMS, у якій депутат обговорює відпочинок на Мальдівах за 234 тисячі гривень. У результаті він написав заяву про складання повноважень. У середу її задовольнили.

Немировський став уже п'ятим депутатом, який пройшов у Раду як наступний за списком партії на виборах. Разом з ним сьогодні зареєстровано нардепом Рефата Чубарова, який замінив Степана Барну (призначений головою Тернопільської ОДА). Раніше таким самим чином у Раду потрапили Ірина Луценко, Ярослав Лесюк та Юрій Бабій, які замінили Віталія Ковальчука, Ростислава Павленка (перейшли до Адміністрації президента) та Олександра Турчинова (став секретарем РНБО).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram