ГоловнаЕкономікаБізнес

Мін'юст зареєстрував зміну голови "Укртранснафти"

Компанія остаточно вийшла з-під контролю Коломойського.

Мін'юст зареєстрував зміну голови "Укртранснафти"
Фото: www.trust.ua

Головне управління юстиції Києва 7 травня зареєструвало зміну керівника ПАТ "Укртранснафта" після виправлення неточностей у документах, сказано на сайті Мін'юсту.

"Державний реєстратор вніс зміни до Єдиного державного реєстру в частині інформації про нового керівника ВАТ "Укртранснафта" Романа Сидорака замість відстороненого Олександра Лазорка, зареєструвавши їх на підставі поданих документів", - сказано в повідомленні.

При цьому Мін'юст відкидає звинувачення у блокуванні перереєстрації, наполягаючи, що відмови були зумовлені неточностями в документації.

У четвер, після того як помилки усунули, реєстраційна дія відбулася протягом години з моменту подачі документів, стверджує Мін'юст.

Нагадаємо, нове керівництво "Укртранснафти" намагалося прискорити перереєстрацію, щоб отримати доступ до управління рахунками, які нині розміщено в ПриватБанку, і перевести кошти "Укртранснафти" в держбанки. За даними OilNews, на рахунках "Укртранснафти" в ПриватБанку - 441 млн грн, $6,3 млн і €66,4 млн. При цьому 286 млн грн, 64 млн євро і 6 млн доларів розміщено вже після того, як близького до Ігоря Коломойському Олександра Лазорка усунули з посади керівника компанії 18 березня.

"Укртранснафта" є оператором нафтотранспортної системи України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram