>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Барселона" виграла у "Баварії" у півфіналі Ліги чемпіонів

Матч завершився з рахунком 3:0.

"Барселона" виграла у "Баварії" у півфіналі Ліги чемпіонів
Фото: EPA/UPG

У Барселоні (Іспанія) завершився матч Ліги чемпіонів УЄФА, в якому "Барселона" приймала німецьку "Баварію" (Мюнхен) і виграла з рахунком 3:0.

Це був перший матч в рамках півфінальної стадії змагань, пише УНІАН.

Протягом більшої частини гри на полі точилася досить рівна боротьба двох гідних суперників. Шанси на успіх мали і ті, й інші. Проте, ближче до кінцівки матчу перевага господарів ставала все очевиднішою. А долю гри дублем упродовж 3-х хвилин вирішив Ліонель Мессі. На 77-й баварці втратили м'яч на фланзі і після передачі Денні Алвеша Мессі з-за меж штрафного майданчика завдав щільний удар у ближній від Нойєра кут. А на 80-й хвилині Мессі в штрафній суперника витончено обіграв Боатенга і пробив верхом, над Нойером, який вийшов з воріт, - 2:0.

Нарешті, в доданий арбітром час, Неймар вийшов один на один з воротарем "Баварії" і легко переграв Нойєра в очній дуелі - 3:0.

Таким чином, "Барселона" отримала солідну перевагу перед повторною грою. Для виходу в наступний раунд змагань "Баварії" у матчі-відповіді вдома необхідно буде вигравати з більшим рахунком - 4:0, 5:1 тощо. У свою чергу "Барселону" влаштує навіть поразка з різницею в три м'ячі (1:4, 2:5 тощо), оскільки команда вийде в наступне коло за рахунок голів, забитих на чужому полі. У разі повторення рахунку першого матчу - 3:0 на користь господарів, буде призначено додатковий час і, за необхідності, серію пенальті.

Матч "Баварія" - "Барселона" відбудеться в Мюнхені 12 травня.

Нагадаємо, що в іншому півфінальному протистоянні 5 травня італійський "Ювентус" переміг на своєму полі іспанський "Реал" - 2:1.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram