ГоловнаСуспільствоПодії

На Бориспільській трасі водій Range Rover влаштував смертельну ДТП

Водій люксового позашляховика зник з місця аварії, залишивши помирати постраждалих

У суботу ввечері під Києвом на автомагістралі Київ-Бориспіль відбулася дорожньо-транспортна пригода - позашляховик Range Rover протаранив ВАЗ-21099, відправивши його у відбійник.

Про це повідомляє кореспондент LB.ua.

Після зіткнення водій люксового позашляховика, не зупиняючись, з місця пригоди зник. 28-річний пасажир ВАЗа отримав смертельні травми, помер до приїзду медиків.

Як з'ясувалося, Range Rover на великій швидкості рухався в напрямку Києва. З невідомих причин позашляховик протаранив в задню частину ВАЗ, який рухався перед ним. Удар був такої сили, що задня частина ВАЗа зім'ялася до невпізнання. Від удару "дев'ятка" відлетіла у відбійник з лівого боку дороги, після чого зрикошетила в правий відбійник.

У ВАЗі перебували четверо молодих чоловіків. Один з них, який сидів на задньому пасажирському сидінні, отримав травми, несумісні з життям. Він помер до приїзду лікарів швидкої допомоги.

Водія ВАЗа госпіталізували з різними травмами, ще двоє пасажирів, попередньо, незважаючи на травми, від госпіталізації відмовилися. На місці зіткнення залишилися лежати уламки переднього бампера Range Rover з номером. На місці ДТП працювала слідча група, встановлюється власник дорогого позашляховика і його причетність до цього ДТП.

Нагадаємо, вчора у Кіровоградській області автобус злетів з мосту. Внаслідок цього загинули троє людей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram