>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ломаченко нокаутував пуерториканця в 9 раунді

Українець захистив титул чемпіона світу WBO

Ломаченко нокаутував пуерториканця в 9 раунді
архивное фото
Фото: http://allboxing.ru

Український боксер Василь Ломаченко (4-1, 2 КО) переміг пуерто-риканського боксера Гамальєра Родрігеса (25-3-3, 17 КО) в 9 раунді технічним нокаутом.

Бій відбувся у Лас-Вегасі на MGM Grand Arena перед боєм між Флойдом Мейвезером і Менні Пак'яо.

Від початку поєдинку Ломаченко контролював його хід, методично накручуючи кола навколо суперника. Родрігес мав цікавий вигляд лише в першому раунді, але потім повністю віддав ініціативу. Пуерториканець під час поєдинку вдавався до ударів нижче пояса, за що рефері зняв з нього 2 очки. Ще одне очко могло бути знято з Гамальєра за постійні утримування руки чемпіона, але суддя не встиг цього зробити, оскільки бій закінчився.

Перший нокдаун після удару в сонячне сплетіння трапився з Родрігесом в 7 раунді, але пуерториканець досить швидко піднявся з коліна. У 9 раунді після серії атак у корпус і голову від Ломаченка Гамальєр знову опустився на коліна і на необхідний відлік судді не піднявся. У цьому бою українець за дев'ять раундів завдав 586 ударів, з яких 227 потрапили в ціль - тоді як його суперник провів лише 285 атак, з них лише 55 були результативними.

Статистика ударов
Фото: vk.com/vasyllomachenko
Статистика ударов

Для Василя перемога в андеркарті поєдинку Мейвезер-Пак'яо стала четвертою у п'яти боях на професійному рингу. Дворазовий Олімпійський чемпіон захистив титул чемпіона світу WBO. Єдиної поразки в професійній кар'єрі Ломанченкові завдав мексиканець Орландо Салідо.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram