ГоловнаСуспільствоЖиття

В Одесу стягнули силовиків для запобігання терактам

У СБУ просять одеситів бути пильними, а правопорушникам обіцяють жорстку відсіч.

Напередодні річниці трагічних подій на Куликовому полі до Одеси прибули бійці підрозділу "Альфа" з інших областей. Крім того, прибули силовики, які брали участь в АТО на сході України.

Про це йдеться в повідомленні СБУ.

"З метою підвищення ефективності та мобільності проведення контртерористичних заходів із зони АТО в місто прибула бойова техніка", - додали у відомстві.

СБУ також звернулася до одеситів і гостей міста з проханням бути пильними й дотримуватися заходів безпеки під час перебування в громадських місцях, а також не піддаватися на провокації.

"У разі виявлення зброї, засобів ураження, вибухових пристроїв чи інших підозрілих предметів, а також у разі наявності інформації про факти прибуття і перебування в регіоні підозрілих осіб, інформації про наміри здійснення терористичної, диверсійної та іншої протиправної діяльності просимо звертатися на цілодобову телефонну «гарячу» лінію Управління СБ України в Одеській області: (048) 725 33 23 або 102", - йдеться в повідомленні.

У СБУ додали, що тих, хто планує розхитати ситуацію в Одеській області, очікує жорстка і безкомпромісна відсіч.

Нагадаємо, 2 травня о 14:00 на Соборній площі в Одесі відбудеться мітинг проукраїнських сил міста, присвячений річниці подій 2 травня в Одесі.

Як повідомляли, на травневі свята правопорядок охоронятимуть 53 тис. осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram