>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Арбітра, який образив "Динамо", дискваліфікували до кінця сезону, - Франков

Одесит, імовірно, більше не судитиме

Арбітра, який образив "Динамо", дискваліфікували до кінця сезону, - Франков
Фото: tsn.ua

Арбітра Віктора Швецова, який показав «неправильне» попередження Андрієві Ярмоленку (КДК ФФУ потім анулював «гірчичник» Андрія), дискваліфіковано до кінця сезону. Про це у твіттері написав головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков, який також є членом виконкому ФФУ. Крім того, Франков спростував слова голови суддівського комітету Василя Мельничука про Сергія Скрипака.

«Мельничук спростовує дискваліфікацію Скрипака? Ну-ну. Отже, я поінформований краще від голови суддівського комітету. Куплю собі медаль!

Додам: до кінця сезону дискваліфіковано не тільки Скрипака, а й Швецова. А то всіх хвилює, чому наслідки тільки з приводу одного матчу.

Як бачите, наслідки є. І я за свої слова відповідаю. Спростування ж Василя Мельничука виглядає щонайменше дивно - він не знав?» - написав Франков.

Нагадаємо, вчора Франков повідомив, що Скрипак, який помилився в матчі «Металіст» - «Карпати», дискваліфікований до кінця сезону.

Додамо, після матчу «Волинь» - «Динамо» представники київського клубу розкритикували арбітра Швецова, який, на їхню думку, відпрацював упереджено. Зазначимо, Віктор у грудні минулого року через віковий ценз завершив кар'єру, але в лютому одесита таки допустили до обслуговування ігор. Тепер, мабуть, Швецова, якого раніше неодноразово звинувачували в симпатіях до «Шахтаря», відправлять «на пенсію».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram