ГоловнаСуспільствоВійна

"Правий сектор" і Генштаб залагодили конфлікт

Порошенко гарантував, що силового роззброєння ПС не буде.

"Правий сектор" і Генштаб залагодили конфлікт
Фото: Макс Требухов

"Правий сектор" і Генеральний штаб залагодили конфлікт, який виник після того, як напередодні десантники оточили базу ПС у Дніпропетровській області.

Про це повідомив член проводу "Правого сектору" Андрій Бондаренко журналістам біля будівлі Адміністрації президента, де сьогодні проходив мітинг співчуваючих ПС. Він розповів, що зараз добігають кінця переговори із заступником начальника Генерального штабу генералом Бесарабом.

Бондаренко додав, що роззброювати "Правий сектор" ніхто не буде і що ПС готовий увійти до складу Збройних сил України. Він також зазначив, що очікується заява президента Петра Порошенка з цього приводу. Він теж підтвердив, що силового роззброєння не буде.

Нагадаємо, що у вівторок навколо бази ПС у селі Великомихайлівка Покровського району Дніпропетровської області були виставлені блокпости десантників. Тим часом ситуація там спокійна, військові не конфліктують із бійцями "Правого сектору".

Міністерство оборони стверджує, що події біля бази "Правого сектору" - це навчання підрозділів високомобільних десантних військ ЗСУ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram