ГоловнаСуспільствоВійна

Уночі бойовики 30 разів порушили режим тиші

В основному терористи застосовували стрілецьку зброю

Уночі бойовики 30 разів порушили режим тиші
Фото: pawel.reszka.90

25 квітня з 18:00 до 00:00 бойовики на Донбасі 30 разів обстріляли позиції українських військових вздовж лінії розмежування сторін, в основному, застосовувалася стрілецька зброя.

Про це повідомляє прес-центр антитерористичної операції у Фейсбуку.

Так, у Донецькій області неподалік від населеного пункту Піски бойовики здійснили вісім обстрілів позицій українських військових, чотири з них - з 120-міліметрових мінометів. Мінометного обстрілу також зазнали позиції сил АТО недалеко від Ленінського, Широкиного, Авдіївки і Майорська. Крім того, над населеними пунктами Піски і Кам'янка були зафіксовані прольоти безпілотників бойовиків.

"Противник продовжував застосовувати артилерійські системи, калібр яких перевищує 100 міліметрів. Так, у районі Авдіївки бандформування відкривали вогонь з артилерії калібру 122 міліметри, а поблизу Майорська провели обстріл нашого опорного пункту з артилерії калібру 152 міліметри", - йдеться в повідомленні.

У Луганській області в районі міста Щастя терористи обстріляли опорний пункт з бойової машини піхоти, а неподалік від Станиці Луганської застосовували по позиціях силовиків автоматичні гранатомети.

Нагадаємо, раніше штаб АТО повідомив про загострення ситуації на Донбасі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram