ГоловнаПолітика

Нардеп від "Самопомочі" склав мандат через відпочинок на Мальдивах (оновлено)

Мірошник вирішив повернутися в телекомбізнес.

Нардеп від "Самопомочі" Андрій Мірошник оголосив про рішення скласти мандат після того, як парламентські фотографи зняли його листування по SMS, в якому він обговорює відпочинок на Мальдивах за 234 тисячі гривень.

Заяву Мірошника оприлюднила прес-служба його партії.

Фото: facebook.com/samopomich.ua

"Я, як і раніше, вважаю, що бідний політик не побудує багатої України. Тим паче, її не збудують політики, які прикидаються бідними. Я повертаюся до своєї улюбленої справи - телекомунікаційного бізнесу (Мірошник раніше працював у "Датагруп", - LB.ua). Я завжди був вільною людиною і хочу далі нею залишатися. Далі буду підтримувати важливі громадські ініціативи, зокрема допомагати нашим славним воїнам. Прошу вибачення в усіх виборців, які вважають мою поведінку негідною честі представляти їх", - заявив депутат.

Листування Мірошника зняв фотокореспондент "Українських новин". У ній депутат обговорює придбання туру на Мальдиви за більш ніж 10 тисяч євро за "спеціальним курсом" 22,75 грн/євро.

Фото: ukranews.com

Слід зазначити, що 34-річний Мірошник - забезпечена людина. Згідно з його декларацією за 2013 рік, він заробляв на своїй попередній посаді по 2 млн гривень на рік.

З 2010 року він очолював департамент бізнесу фіксованого зв'язку "Датагруп", під його керівництвом перебували більше 60 філій і 1200 осіб.

Оновлено. Мірошник пройшов у Раду за списком "Самопомочі". Його повинен замінити наступний серед тих, хто не пройшов - це співробітник львівської мерії, соратник мера Андрія Садового Любомир Зубач. З 2007 року він очолює управління "Секретаріат ради". У 2004 році брав участь у створенні "Самопомочі".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram