>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ребров: слава Богу, у Європі немає своїх Швецових

В Італії "Динамо" не допоможуть дискваліфікований Драгович і травмовані Мбокані і Велозу

Ребров: слава Богу, у Європі немає своїх Швецових
Фото: EPA/UPG

Сьогодні київське "Динамо" у Флоренції проведе відповідний чвертьфінал ЛЄ проти "Фіорентини" (перший матч - 1:1). Напередодні гри Сергій Ребров поскаржився на те, що в Україні більшість команд грає від оборони:

"Це двоматчеве протистояння, в якому зіграли лише перший тайм. Подивимося, як позначаться на командах останні невдачі. Ми проаналізували наш перший матч з "Фіорентиною" і допущені нами у цій грі помилки.

"Фіорентина" у чемпіонаті Італії дуже часто стикається з командами такого рівня, як "Динамо", а в чемпіонаті України переважна велика кількість суперників грає проти нас від оборони, сподіваючись лише на контратаки. У цьому нам складніше.

У "Динамо" п'ять гравців "висять" на картках? Слава Богу, у Європі немає таких суддів, як Швецов. Упевнений, що хлопці не замислюватимуться про ситуацію з картками. Я вже сказав вище, що всі наші футболісти налаштовані на перемогу і хочуть завтра вийти на поле, щоби проявити свої найкращі якості.

Картки бувають різні. Є картки, як та, що показали в матчі з "Генгамом", а є картки, як та, що отримав Драгович, захищаючи свої ворота. Футболісти мають розуміти, наскільки важлива ця гра. Подивимося, як усе складеться. Не буде нічого страшного, якщо ми вийдемо у півфінал Ліги Європи, але при цьому один із наших футболістів пропустить наступний матч через дискваліфікацію".

Нагадаємо, у нещодавньому матчі УПЛ Віктор Швецов показав "гірчичники" Ярмоленкові і Данилу Сільві. Тепер обидва футболісти пропустять недільний матч із "Шахтарем".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram