ГоловнаПолітика

Льовочкіна у 2014 році купила два розкішні автомобілі і картинну галерею

Депутат заробила удвічі менше за свого брата

Льовочкіна у 2014 році купила два розкішні автомобілі і картинну галерею
Фото: Макс Требухов

Депутат від "Опозиційного блоку" Юлія Льовочкіна у 2014 році витратила більше, ніж заробила. Про це свідчить її декларація про доходи, опублікована на сайті парламенту.

Дохід Льовочкіної минулого року становив 5,6 млн гривень доходів, з яких 5,3 млн гривень склали дивіденди та проценти, 180 тис. гривень - дохід від продажу майна і 165 тис. гривень - заробітна плата.

Водночас вона витратила майже 5,56 млн гривень на купівлю землі. У її власності знаходиться сьогодні 9 земділянок загальною площею 45 тис. кв. м, два будинки на 460 і 862 квадрати і дві квартири на 63 квадрати кожна.

Льовочкіна задекларувала вісім автомобілів, два з яких вона купила минулого року: Range Rover 5.0 S/С за 2,5 млн гривень і Lexus LX570 за 2 млн гривень. У неї вже є такі ж автомобілі, але більш старого випуску. Також Льовочкіна має Merсedes-Benz G500, Merсedes-Benz S500, Scoda Octаvia і Bentley Flying Spur.

Крім землі та автомобілів, торік Льовочкіна купила 50%-ву частку у ТОВ "Ню Арт". Ця фірма зареєстрована за адресою: Київ, вул. Грушевського, 28/2, де також знаходиться однойменна картинна галерея. Їй також належать частки у фірмах Tavistar investments, Terfel Ventures, Volomata investments, Rasica investments, "Інтрейд", "ТОН".

Депутат зберігає в банку "Кліринговий дім" 10,7 млн гривень, в Ощадному банку - 26,2 млн гривень, у Сбербанку Росії - 6000 гривень.

Нагадаємо, що Юлія Льовочкіна - молодша сестра Сергія Льовочкіна, колишнього голови Адміністрації президента і народного депутата. Льовочкін задекларував за 2014 10,24 млн гривень доходів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram