ГоловнаПолітика

"Батьківщина" скликає збори коаліції через звинувачення НФ

Партія хоче вибачень від Геращенка

"Батьківщина" скликає збори коаліції через звинувачення НФ
Фото: www2.tymoshenko.ua

"Батьківщина" зажадала у четвер після ранкового засідання провести збори коаліції у зв'язку із заявою нардепа від "Народного фронту" Антона Геращенка про те, що Юлія Тимошенко та її команда працюють на Кремль.

"Як добросовісні члени коаліції ми завжди були переконані, що будь-які непорозуміння, які виникають між фракціями, можна і треба вирішувати всередині коаліції, перш ніж виносити їх на суд громадськості. Сьогодні ж депутат Антон Геращенко і його колеги, які вийшли з ним на трибуну, вирішили знехтувати політичним діалогом і перейшли на відверте хамство. Досить дивно чути звинувачення у грі на боці Кремля від тих осіб, які сьогодні створили прекрасну картинку для російського телебачення і будуть героями чергової хвилі антиукраїнської пропаганди", - йдеться у заяві "Батьківщини".

"У складні часи ми повинні тримати єдність. Але війна не може перекреслювати можливість демократичного політичного процесу. На загальних зборах коаліції ми як найстаріша парламентська партія хочемо обговорити стандарти поведінки і взаємин всередині коаліції. Ми також сподіваємося почути вибачення від недосвідчених колег, які дозволяють собі емоційні і необґрунтовані звинувачення", - вважають у партії.

Нагадаємо, що Геращенко від імені НФ також звинуватив у роботі на Путіна партію "Свобода" і нардепа від БПП Сергія Капліна, якого він назвав фріком.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram