ГоловнаСуспільствоПодії

В одеській лікарні застрелили людину (оновлено)

Група невідомих влаштувала стрілянину в міській клінічній лікарні №1

В одеській лікарні застрелили людину (оновлено)
Погибший Сергей Лащенко
Фото: dumskaya.net

Уночі в Одеській міській клінічній лікарні №1 сталася стрілянина.

Як повідомляє прес-служба обласної міліції, стріляла група невідомих осіб. У результаті одна людина загинула і двоє отримали поранення.

Стрільці зникли в автомобілі BMW темного кольору.

На місці події знайшли вісім гільз калібру 9 мм до травматичної зброї.

У місті оголошено оперативний план «Перехоплення».

Оновлення. За даними одеського видання "Таймер", перед стріляниною між постраждалими та представниками одного етнічного злочинного угруповання виник конфлікт на вулиці Дерибасівській. У лікарню одна зі сторін вирушила знімати побої.

Їхні противники - п'ять осіб - приїхали за ними і зчинили стрілянину. Одному з потерпілих влучили в шию з травматичного пістолета, що призвело до смерті. Ще одному вдалося замкнути в рентген-кабінеті, витягувати його звідти нападники не стали і забралися.

Оновлення №2. Як повідомляє "Сегодня", убитий свого часу займався тайським боксом, його ім'я - Сергій Лащенко. "У хлопця загинули батьки, я пам'ятаю його дуже скромним спортсменом, він не встрявав у жодні "розбірки" і темні історії, але 2008 року припинив тренуватися, поїхав до Голландії і відтоді не брав участі в жодних змаганнях української національної федерації тайського боксу", - розповів його тренер Павло Євтушенко.

Нагадаємо, Одесу чи не щодня стрясають гучні злочини. Крім вибухів, які влаштовують сепаратисти, в місті відбуваються резонансні вбивства.

Наприклад, у ніч проти 6 квітня в Одесі застрелили 59-річного бізнесмена. Його тіло знайшли у власному автомобілі, припаркованому неподалік від будинку.

30 березня у волонтера Ігоря Ричила, брата відомої активістки Далії Северин, випустили шість куль. Через кілька днів він помер.

27 березня 45-річний рецидивіст зарізав директора готелю "Пасаж" Романа Каменюка і охоронця, оскільки Каменюк відкинув його ділову пропозицію.

14 березня старшого прокурора Малиновського району Одеси викинули з вікна багатоповерхового будинку. Затримано підозрюваного, він заявив, що зробив це після сварки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram